0
Gratis op te halen in Zedelgem

Verzenden & retourneren

Tot wanneer kan ik de artikelen retourneren?
Je hebt 14 dagen na ontvangst van je producten de tijd om je pakket te retourneren. Mocht je meerdere producten in één keer besteld hebben, dan begint de termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen.

Waar moet mijn retourzending aan voldoen?
✓ Bij voorkeur verpakken in de oorspronkelijke verpakking, of een alternatieve verpakking waarin de producten niet kunnen beschadigen. 
✓ Een ingevuld retourformulier mee sturen.
✓ Indien er schade is ontstaan aan het product dan ben je als klant verantwoordelijk voor de waardevermindering. Twijfel je over de retour mogelijkheden dan kun je contact met ons opnemen om dit te bespreken.

Wat als het bezorgde artikel kapot is?
Ons advies is om het artikel direct bij ontvangst te controleren op mankementen. Wanneer blijkt dat het artikel beschadigd is, neem dan zo snel mogelijk contact op met [email protected] of 0032 479/75.67.05

Hoe kan ik een artikel retourneren? 
Als je een artikel wilt terugsturen, neem contact met ons op via [email protected]. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om dit in orde te brengen. Het aangevraagde retourticket wordt in mindering gebracht op het te vergoeden bedrag.

For all other questions

E-mail

Email us

Social media

Review LogoWij scoren een op

Playing Monkeys

Kronestraat 32
8210 Zedelgem
België

BE0687.965.075

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking