0
Gratis op te halen in Zedelgem

Lounge Pants Squares

15% sale
Mundo Melocotón Lounge Pants Squares
Productomschrijving
Lounge broek met twee steekzakken met een contrasterende rode bies, gemaakt van biologisch katoen met een ruitpatroon. Deze broek heeft een elastische tailleband en geplooide zomen. Laat je kinderen genieten van de warmte en het comfort in deze loungebroek van de ‘siskaxmundomelocoton’ collectie. Helemaal ontspannen met een gezellige loungebro...

Lounge broek met twee steekzakken met een contrasterende rode bies, gemaakt van biologisch katoen met een ruitpatroon. Deze broek heeft een elastische tailleband en geplooide zomen.

Laat je kinderen genieten van de warmte en het comfort in deze loungebroek van de ‘siskaxmundomelocoton’ collectie. Helemaal ontspannen met een gezellige loungebroek, daar gaan we voor! Niet is fijner dan een gezellige middag in de beschutte sfeer van je eigen huiskamer.

Onze verantwoord gemaakte broeken zijn de perfecte outfit voor eindeloze familiemomenten, vooral als het buiten koud is. Loungebroek met een mooie stretch in de taille en 2 steekzakken met een rood accent.

Ontworpen in België – Stoffen gemaakt in Spanje – Kleding gemaakt in Portugal

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Mundo Melocotón Lounge Pants Squares
Lounge Pants Squares
Op voorraad
€43,95€15,00
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking